Usluge

Sve na jednom mestu!


Dođite u Agenciju "NS Consulting" i završite sa svim svojim administrativnim, pravnim, knjigovodstvenim, računovodstvenim i svim ostalim obavezama, koje ćete imati kao preduzetnik, na jednom mestu, samo jednim pozivom na broj
+381 (0)64 55 66 836

Pravni konsalting


Konsultujte se sa našim pravnim savetnikom u vezi privrednog, ugovornog i radnog prava jer je to sigurno jedna od najvažnijih investicija svakog ko želi da vodi svoj posao uspešno.

pročitajte više

Registracija i osnivanje


Osnivanje nevladine organizacije, udruženja građana, može biti jednostavno, ali Vam je neophodan savetnik sa iskustvom i pravnim znanjem kako bi sebi još olakšali.

pročitajte više

Virtuelna kancelarija


Registrovaćemo Vaše privredno društvo na našoj adresi. Nudimo Vam i korišćenje kancelarijskog prostora za ličnu upotrebu, sastanke do 5 osoba, pristup internetu...

pročitajte više

Kompletno knjigovodstvo


Prilagođavamo se specifičnim zahtevima klijenata, skrećemo pažnju na pitanja koja imaju uticaja na poslovne aktivnosti i knjigovodstvene usluge izvršavamo u roku.

pročitajte više

Registracija vozila


Obezbeđujemo Vam brzu registraciju vozila na ovlaščenom šalteru za izdavanje registracionih nalepnica, kako bi sve završili što jednostavnije, bez čekanja.

pročitajte više

Izrada pečata


Preuzimanjem ove obaveze ubrzaćemo proces kompletne registracije privrednog društva, a ponudu pečata pružamo i svim drugim pravnim licima koja se registruju.

pročitajte više

Pravne, knjigovodstvene i administrativne usluge